Produsele de pe site-ul calsa.ro se livreaza oriunde in Romania, prin curier, in 1-5 zile lucratoare, fara sa se taxeze kilometri suplimentari. De regula, termenul de livrare este de 24-48 ore de la efectuarea comenzii pe site-ul nostru.  Trimiterea comenzii va fi confirmata prin email, pentru a urmari exact procesul de livrare. Expedirea coletului se face cu FAN Courier, taxa de transport costa 15 lei (unde exista sediu FAN Courier).

In cazul in care achizitionati doua sau mai multe produse, taxa de curierat se achita o singura data(in cazul in care toate produsele merg la aceeasi destinatie).

Returul se poate face in termen de 15 zile de la data ridicarii. Produsele cosmetice desigilate nu se pot returna.

Puteti comanda produsele dorite astfel:
 1) Online - urmand pasii obisnuiti atunci cand faceti cumparaturi online (se adauga produlul sau produsele dorite in cos, si se completeaza formularul ce cuprinde datele de livrare/facturare.  Dupa aceea, accesati "Finalizeaza comanda". Veti primi imediat pe email o confirmare a faptului ca am primit comanda dvs., urmand apoi ca un operator calsa.ro sa va contacteze pentru a reconfirma comanda dvs.

2) Telefonic - puteti suna la numarul de telefon : 0743353456 si unul dintre colegii nostri va v-a prelua comanda. In cazul in care liniile sunt ocupate, veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil pentru a vi se furniza detaliile necesare sau pentru a vi se prelua o comanda.

3) Email - ne puteti trimite un email pe  adresa calsa@calsa.ro cu produsele dorite, insotite de datele de livrare-facturare si un numar de telefon(obligatoriu). In acest fel, veti putea fi informat despre stadiul comenzii dvs. si veti putea fi contactat si de firma de curierat, atunci cand coletul a ajuns la destinatie si trebuie sa va fie inmanat.