Magazinul nostru Calsa din Satu Mare și web shop-ul www.calsa.ro oferă clienților noștri produse de îngrijire personală și pentru înfrumusețare de la zeci de branduri românești și europene, totul la un raport calitate-preț de excepție!

Avem o experiență de peste 10 ani în domeniul comercializării produselor profesionale și semiprofesionale pentru uz personal sau pentru saloanele de înfrumusețare, misiunea noastră fiind aceea de a satisface nevoile pieței în materie de beauty și de a crește pe zi ce trece oferta noastră.

Importăm și oferim spre vânzare cu amănuntul produse profesionale din industria de beauty, totul la prețuri accesibile. Întrucât scopul nostru este de a oferi numai produse de bună calitate, la un preț accesibil, ne preocupă constant să avem doar furnizori și colaboratori de încredere, majoritatea dintre ei fiind din Polonia, Italia sau România.

Prin magazinele noastre (atât cel fizic, cât și web shop-ul) punem la dispoziția clienților noștri, pe lângă gama diversificată de produse profesionale de manichiură, pedichiură, coafură, styling, cosmetică, machiaj, parfumuri, și aparatură, accesorii și alte produse de unică folosință necesare desfășurării activităților profesioniștilor din industria de beauty.

Desigur, suntem conștienți că frumusețea este o preocupare generală a femeilor din România, motiv pentru care ne-am asigurat de-a lungul anilor, că produsele și aparatura disponibilă să fie accesibilă și persoanelor care doresc să-și urmeze propriile ritualuri în materie de frumusețe și înfrumusețare, chiar la ele acasă!